Dhe mund të bëni vizatime të thjeshta në thonjtë?

 1. Gozhdë e thjeshtë për manikyrën e përditshme
 2. Si të bëni vizatime të thjeshta në thonjtë?

Vizatime të thjeshta në thonjtë - mënyra më e shpejtë për të shtuar estetikë dhe manikyr dekorativ. Krijimi i shumë dizajneve nuk kërkon ndonjë aftësi të veçantë, gjë që ju lejon të zotëroni teknikën e vizatimit të shpejtë të gozhdëve pothuajse për të gjithë. Për kreativitet, nevojiten vetëm llaqet me ngjyrë, veglat për krijimin e imazheve artistike, disa materiale mbështetëse dhe një humor të madh.

Për kreativitet, nevojiten vetëm llaqet me ngjyrë, veglat për krijimin e imazheve artistike, disa materiale mbështetëse dhe një humor të madh

Gozhdë e thjeshtë për manikyrën e përditshme

Arti i bukur i thonjve ka qenë prej kohësh në dispozicion të shumicës, sepse krijimi i tyre nuk kërkon profesionalizëm, por vetëm disponueshmëria e mjeteve të përshtatshme dhe frymëzimi krijues. Mënyra më e lehtë për të tërhequr thonjtë:

 • lule ;
 • elementet gjeometrike;
 • xhaketë shërbimi ;
 • pika;
 • goditje;
 • Shlyen.

Prapa emrave "unappetizing" shpesh janë të fshehura modele të lë pa frymë, kështu që duhet të provoni të gjitha variantet e dekorit të thonjve, duke eksperimentuar me ngjyrat dhe metodat e aplikimit.

Si të bëni vizatime të thjeshta në thonjtë?

Ju mund të mësoni të vizatoni në çdo kohë. Teknikat më të thjeshta janë:

 • Lule. Për t'i krijuar ato do të kërkojë furçë me një top në fund të pikës. Dhe një kruese dhëmbësh. Tjetra, në një sfond të bardhë ose me ngjyrë, vendosni petalet dhe qendrën e luleve të ardhshme me pika të pastra dhe i jepni një formë të fundit me një krunde dhëmbësh. Opsionale tërheqë gjeth dhe gjethe.
 • Stripes dhe modelet gjeometrike. Nëse keni nevojë të zgjidhni vizatimet më të thjeshta në thonjtë, atëherë kjo është e tyre! Për të krijuar stolitë laconic dhe të rreptë që ju nevojitet vetëm Kasetë me skaf - normale ose manikyr të cilat mbulojnë një pjesë të gozhdë për të mbrojtur nga llak me ngjyrë. Zona e mbetur është njollosur. Dhe pastaj blloku i pangjyrë i mbetur është i mbushur me ngjyrë. Me skelet, trekëndëshat janë të mira, vija manikoni blloqet e ngjyrave.
 • Strokes dhe blots. Ky lloj i artit të thonjve është veçanërisht i pëlqyer nga njerëzit krijues, pasi ju lejon të gëzoni kombinime arbitrare të ngjyrave dhe kaosit të lehtë. Kuptimi i vizatimit është aplikimi i zbukurimeve arbitrare në bazën e përgatitur të ngjyrave.
 • Point. Një tjetër lloj manikure që ju lejon të krijoni vizatime të thjeshta në thonjtë. Pikat zbatohen me pika ose zinxhirë të rregullt, duke i pozicionuar ato në mënyrë të rastësishme ose sistematike. Rezultati është një manikyr i këndshëm i thjeshtë për të gjitha rastet.

Rezultati është një manikyr i këndshëm i thjeshtë për të gjitha rastet

Por kanonet artistike nuk e kufizojnë potencialin kreativ të fashionistas. Zonja gjithashtu mund të përdorë pajisje për të marrë imazhe tërheqëse në thonjtë e tyre. Modele kaq të thjeshta në thonjtë mund të krijohen lehtë dhe shpejt duke përdorur mjete të tilla si:

 • slider - stickers të veçantë të cilat janë elementare të aplikuara në pllakën e thonjve dhe në mënyrë efektive plotësojnë çdo lloj manikure;
 • vulosje - imazhe të vulosura, për krijimin e të cilave përdorin pllaka speciale me modele të ndryshme;
 • rhinestones dhe bulonki - i përshtatshëm për vendosjen e modeleve në shtresën e tharjes.

Natyrisht, tifozë veçanërisht aktive gozhdë art mund të përdorë mundësi të tjera për dekorimin dhe dizajnin e thonjve. Por vizatime të thjeshta nuk mund të quhen. Është manikyr i gazetave , Ombre, ujë ose dizajn akuariumi . galaktik modele. Çdo art i thonjve është në dispozicion për të mësuar, i përshtatshëm për përdorim në shtëpi dhe shumë i bukur në dukje. Prandaj, mbetet vetëm të zgjedhësh modelet e thjeshta në thonjtë që u pëlqen më së shumti dhe të shijojnë shumëllojshmërinë e mundësive që hapen.

Si të bëni vizatime të thjeshta në thonjtë?
Избавление от психологических проблем и саморазвитие. Психологические техники.
Психологические техники – упражнения, которые нацелены на решение той или иной проблемы или для самосовершенствования и саморазвития.   Техника "Линия аксиом" Эта техника подойдет тем людям,

20 лучших книг по саморазвитию личности
В книгах можно найти немало полезных знаний. Вы получаете опыт людей, которые уже разобрались – научились решать проблемы, налаживать отношения, сформулировали свои знания в доступной для всех заинтересованных

Саморазвитие - скачать бесплатно fb2, txt, читать онлайн
В течение всего пути развития человеческого общества, являясь инструментом для достижения многих целей, важнейшую роль выполняли деньги. Страны с разными культурными и религиозными ценностями, нравами

Рейтинг книг по психологии. Лучшие книги по психологии и саморазвитию
Как говорил Фредерик Перлз, известный психотерапевт и психиатр, желание измениться основывается на неудовлетворенности. Каждая попытка измениться или изменить свое окружение является следствием неудовлетворенности.

5 способов как стать лучше. Саморазвитие человека — Блог Personalitica
Хотите быть ”лучшей версией себя” и двигаться только вперед? Посещать выставки, лекции для саморазвития? Обучиться чему-то новому, развить память и внимание? Освоить графический дизайн или игру на

С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение
Вы получите ответ на вопрос с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут вашим

Топ-10 лучших книг по саморазвитию – Букля
Одна из ключевых потребностей современного человека – развитие. Мы постоянно стремимся стать лучше и образованнее, превзойти своих коллег и знакомых и уверенно движемся к вершине Олимпа. И если посещение

С чего начать саморазвитие? Список лучших книг по саморазвитию
Необходимость духовного и физического развития сомнений не вызывает. Воспитанием маленьких детей обеспокоены их родители. Человек постарше себя как личность выстраивает сам. Но как правильно организовать

С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение — Пси-Фактор
Вы получите ответ на вопрос  с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут

Дополнительное образование как источник саморазвития, самоопределения и самореализации личности
Дополнительное образование детей в Оренбуржье стало приоритетным направлением образовательной политики области, неотъемлемой частью учебно-воспитательного процесса всех типов образовательных учреждений,