Si për të bërë një bisht volumetric flokëve. Si të bësh një bisht volumetrik?

 1. Procesi i krijimit
 2. Opsione të ndryshme

Sa shpesh, duke u ngutur në punë, gruaja ka një ide në kokën e saj se si të bëjë një bisht volumetrik me duart e veta, pa përdorur shërbimet e një floktari. Dhe jo më kot, hairstyle është e thjeshtë në ekzekutim dhe tërheqëse në sytë e të tjerëve. Nuk është çudi që ajo nuk e humbet rëndësinë e saj gjatë viteve.

Bishti kali (dhe ky hairstyle është emri origjinal) është i përshtatshëm në një sërë situatash jetësore. Moti i keq në rrugë, mungesa e kohës për styling, dëshira për të parë defiantly - në çdo situatë të jetës kjo hairstyle do të ndihmojë. Dhe me aftësi të caktuara ju mund të krijoni një hairstyle për raste të veçanta në bazë të saj.

Natyrisht, styling më të mirë duket në flokë të gjatë të trasha. Por është mjaft e mundur për të bërë një bisht voluminoz për ato të shkurtra. Nuk ka rëndësi nëse flokët e drejtë apo flokët kaçurrelë.

Procesi i krijimit

Bisht i butë nuk duket shumë elegant, dhe i gjatë dhe voluminoze duket e mrekullueshme. Hairdressers profesionale kanë dalë me një mashtrim të vogël për të shtuar volum në styling, si dhe për të zgjasë vizualisht flokët. Çdo gjë është shumë e thjeshtë: në vend të një bishti, dy janë bërë, dhe më e ulët është e mbyllur nga sipër.

Për të krijuar një hairstyle të tillë, nevojitet shumë minimumi i mjetit: dy krehra (të zakonshme dhe të veçanta për një krehër), dy elastikë Për të krijuar një hairstyle të tillë, nevojitet shumë minimumi i mjetit: dy krehra (të zakonshme dhe të veçanta për një krehër), dy elastikë. Procesi është si më poshtë:

 1. Flokët për krehër me kujdes. Nëse fijet janë shumë të drejta, pastaj pakëzoni këshilla me një hekur të veçantë. Ndani flokët në gjysmën e sipërme dhe të poshtme. Kufiri është përafërsisht në nivelin e mesit të veshëve.
 2. Thur flokët pak nga gjysma e lartë e kokës për të shtuar volumin. Mblidhni ato në bisht të kalit. Sigurohuni me një brez gome.
 3. Është më mirë të hiqni përkohësisht pakoun e flokëve të lartë në mënyrë që të mos ndërhyjë me punën me gjysmën e dytë.
 4. Mblidhni pjesën tjetër të flokëve në një bisht tjetër. Duhet të vendoset menjëherë nën krye. Sigurohuni me një brez gome.
 5. Bishti i sipërm i butë ndreq gishtat. Masakroni pjesën e poshtme nën të. Është e rëndësishme të siguroheni se nuk është e dukshme.

Nëse bëhet siç duhet, atëherë një bisht i tillë do të ketë vëllim të mjaftueshëm. Nëse vëllimi nuk ju përshtatet, atëherë ju mund të krehni një flokë të vogël dhe të përfundoni atë në hairstyle përfunduar.

Epo, nëse një grua është një pronare e lumtur e një koka të trashë flokësh. Por pjesa tjetër e bukurive nuk duhet të humbasin shpresën.

Ka disa truket e flokëve për hairstyle volumetric bisht Ka disa truket e flokëve për hairstyle "volumetric bisht". Ju mund të rrisni trashësinë e flokëve me ndihmën e fillesë artificiale. Një litar me ngjyrë, të endur me sukses në flokët e tyre, do t'u japë flokëve jo vetëm vëllim, por edhe origjinalitet.

Karakteristikat e përafërta do të zbusin volumin shtesë në kurorë. Ju mund ta arrijë atë me një grumbull, e cila është bërë me një shkumë ose mus, dhe pastaj të thata me një tharëse flokësh.

Opsione të ndryshme

Kjo hairstyle meriton vëmendje të veçantë sepse është shumë-variante. Pak ndryshuar vendndodhjen e bazës, ju mund të merrni flokët "bisht në anën." Për ta bërë këtë, shtrëngoni pak flokët me pincë. Mblidhni ato me duart tuaja në bisht të djathtë ose të majtë të qendrës. Sigurohuni me një brez gome.

Për të dhënë flokët e lehta pakujdesia është e mundur me stilin e mëposhtëm.

Apliko vëllimin në curls. Ngrini ato me gishta. Për kokën e zbehur pak përpara dhe me radhë. Bëni një zigzag braktisje dhe të mbledhë flokët me një barrette ose band gome në zonën e qafës. Gum për të rregulluar nuk është shumë i ngushtë, duke i dhënë flokëve disa liri.

qime gjatësi të mesme gjithashtu përshtatje e madhe. Për ta bërë këtë, mbaj me flokë me një klip "krokodil". Aplikoni volumin në rrënjët e lagura të flokëve. Thajeni me tharëse flokësh, me pak valë me një rrymë të ajrit të ngrohtë.

Mblidhni curls në bisht poshtë kokës. Flokët nga ana e kokës mbështjellë me hairpins. Për një bukuri të veçantë për të përdorur hairpins në formën e yjeve, fluturat, shifra të ndryshme. Flokët mund të jenë të lidhur dhe bangs.

Dhe një shumëllojshmëri e madhe opsionesh ekziston në bishtin e kalit. Është e nevojshme për të treguar një imagjinatë të vogël, dhe një prerje flokësh me stil është gati.

Në kërkim të imazhit ideal, gratë janë të gatshme të eksperimentojnë në pamjen e tyre sa më shumë që të duan, duke krijuar pafundësisht hairstyle të ndryshme. Një vend i veçantë në mesin e grave zënë të ashtuquajturat hairstyles universale. Kjo është, ato që janë të përshtatshme për çdo rast dhe ngjarje. Këto hairstyles përfshijnë një bisht voluminoze, e cila ndryshon nga vëllai i zakonshëm i kalit në madhështi dhe një stil më romantik. Për më tepër, është e lehtë për të bërë një bisht volumetrike: mjafton që të mblidhen të zakonshmet dhe ta transformojnë, duke treguar imagjinatën!

Me ndihmën e tharëses së tharëseve të shpërndarësit të hundës

Me ndihmën e një tharëse flokësh dhe një diffuser hundë të bëjë një bisht volumetrike është shumë e thjeshtë. Diffuser në të njëjtën kohë dhe të thatë flokët, dhe për t'u dhënë atyre shkëlqim:

 • në flokë të pastër dhe të lagur, aplikoni mbrojtje termike dhe mousse për styling;
 • vendoseni në tharëse flokësh dhe vendosni mënyrën optimale për flokët;
 • lyej flokët me një diffuser;
 • mbledhin dhe thanë flokët e thata dhe të palosur në lartësinë e dëshiruar;
 • rregulloni llakun e flokëve të styling.

Diffuser është e mirë, sepse kur tharja e flokëve hiqet në rrënjë, kështu që edhe flokët në kurorë janë të rëndë. Gjëja kryesore nuk është të forcojë flokët me një brez gome.

Përdorimi i dredhëzave të flokëve
Furler - mënyra më e lehtë për të bërë hairstyle e bukur . Krijimi i një bishti voluminoz nuk është gjithashtu pa pjesëmarrjen e tij:

 • aplikoni mbrojtje ndaj nxehtësisë dhe shkumë styling në flokë të pastër dhe të thatë, prisni derisa flokët të thahet;
 • ndani flokët në dy pjesë dhe vendosni mbi supe;
 • lyej fillesat në njërën anë, pastaj në anën tjetër;
 • vishni flokët tuaj së bashku;
 • të ndara gjerdan të gjerë dhe të hollë përgjatë vijës së ballit (bangs nuk janë të nevojshme për të kapur);
 • tërheqë atë dhe spërkat llak nga brenda;
 • vënë në një krehër, pastaj butësisht të kthehet fije floku për pjesën tjetër të flokëve tuaj, zbutjen flokët e spikatur me një krehër;
 • mblidhni flokët në një bisht në pjesën e prapme të kokës, duke e krehur atë në tempuj me një krehër, duke e lënë kurorën të paprekur.

Kjo do të rezultojë në një bisht elegant me flokë të ngritur përgjatë vijës së ballit. Nëse dëshironi, mund të jetë pusi ose të mblidhen në krah.

Një bisht i harlisur prej dy
Mashtrim i kësaj metode është që për të krijuar një bisht me gëzof, duhet së pari të bëni dy:

 • në flokë të pastër dhe të thatë, aplikoni produkte styling: mbrojtja e muskujve dhe temperatura;
 • fryni flokët me një hekur shirite, nëse dëshironi, ju mund të bëni një bouffant;
 • anim kokën tuaj përpara dhe tundni flokët tuaj për të bërë flokët tuaj duken të harlisur;
 • të kthehet në pozicionin e fillimit;
 • Bëni bishtin e sipërm: nga tempujt fillojnë të mbledhin flokët më afër kurorës dhe sigurojnë atë me një brez elastik;
 • bëni bishtin më të ulët: mbledhni flokët e mbetur në një lartësi vetëm nën bishtin e sipërm, 5-7 centimetra dhe lidhni ato;
 • shpërndani në mënyrë të barabartë flokët e bishtit të sipërm në mënyrë që fundi të mbetet i padukshëm;
 • siguroni bishtin që rezulton me llak.

Nëse ju bëni një bisht volumetrik në këtë mënyrë, ju merrni efektin e një kaskade në flokë. Kështu që ata do të duken më të trashë dhe më të gjatë.

Bishti voluminoz është një hairstyle universale që mund të bëhet si në një datë romantike, në zyrë ose në një koktej. Pronari i këtij hairstyle do të duket i papërmbajtshëm dhe mahnitës!

Lexo gjithashtu ...

20 лучших книг по саморазвитию личности
В книгах можно найти немало полезных знаний. Вы получаете опыт людей, которые уже разобрались – научились решать проблемы, налаживать отношения, сформулировали свои знания в доступной для всех заинтересованных

Избавление от психологических проблем и саморазвитие. Психологические техники.
Психологические техники – упражнения, которые нацелены на решение той или иной проблемы или для самосовершенствования и саморазвития.   Техника "Линия аксиом" Эта техника подойдет тем людям,

Саморазвитие - скачать бесплатно fb2, txt, читать онлайн
В течение всего пути развития человеческого общества, являясь инструментом для достижения многих целей, важнейшую роль выполняли деньги. Страны с разными культурными и религиозными ценностями, нравами

Рейтинг книг по психологии. Лучшие книги по психологии и саморазвитию
Как говорил Фредерик Перлз, известный психотерапевт и психиатр, желание измениться основывается на неудовлетворенности. Каждая попытка измениться или изменить свое окружение является следствием неудовлетворенности.

5 способов как стать лучше. Саморазвитие человека — Блог Personalitica
Хотите быть ”лучшей версией себя” и двигаться только вперед? Посещать выставки, лекции для саморазвития? Обучиться чему-то новому, развить память и внимание? Освоить графический дизайн или игру на

С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение
Вы получите ответ на вопрос с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут вашим

Топ-10 лучших книг по саморазвитию – Букля
Одна из ключевых потребностей современного человека – развитие. Мы постоянно стремимся стать лучше и образованнее, превзойти своих коллег и знакомых и уверенно движемся к вершине Олимпа. И если посещение

С чего начать саморазвитие? Список лучших книг по саморазвитию
Необходимость духовного и физического развития сомнений не вызывает. Воспитанием маленьких детей обеспокоены их родители. Человек постарше себя как личность выстраивает сам. Но как правильно организовать

С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение — Пси-Фактор
Вы получите ответ на вопрос  с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут

Дополнительное образование как источник саморазвития, самоопределения и самореализации личности
Дополнительное образование детей в Оренбуржье стало приоритетным направлением образовательной политики области, неотъемлемой частью учебно-воспитательного процесса всех типов образовательных учреждений,