Si për të ndërtuar një shtëpi ruse?

 1. Dru është një material i shkëlqyer për ndërtimin e një shtëpie
 2. Ndërtimi i një shtëpie është më i miri për mjeshtrit me përvojë.

Ndërtimi i shtëpive prej druri po bëhet gjithnjë e më popullor në Rusi. Cilësitë estetike të shprehura, një nivel i lartë i ruajtjes së nxehtësisë, efikasitetit në procesin e operimit - e gjithë kjo, pa ndryshim, tërheq vëmendjen e konsumatorëve në një shtëpi prej druri në stilin rus. Puna e zotëruesve në ndërtimin e shtëpive të tilla është admiruar nga njerëzit e paprekur në intricacies e këtij biznesi, dhe ekspertët besojnë se kur të ndërtojmë një shtëpi në stilin rus, masteri i referohet dru si material nga i cili krijohen veprat e artit.

Teknikat arkitekturore dhe konstruktive të gdhendura, veçoritë e mrekullueshme të shtëpive kur elementët bazë të tyre përsëriten, duke u fokusuar në cilësitë konstruktive dhe estetike të materialit natyror janë cilësi të shquara karakteristike të stilit rus gjatë ndërtimit të shtëpive.

Dru është një material i shkëlqyer për ndërtimin e një shtëpie

Një shtëpi prej druri në stilin rus është ndërtuar me shkrime të rrumbullakosura. Nëse përdoret druri, ndërtuesit duhet të theksojnë veçantinë e stilistikës me ndihmën e elementeve dekorative. Parajsa e hollë e portikut, pllakave të gdhendura, të zbukuruara me verande të gdhendur - mundësitë e përpunimit të drurit janë të mahnitshme. E gjithë kjo tërheq vëmendjen dhe nuk lejon të kalojë në mënyrë indiferente nga një shtëpi e tillë.

Materiali Woody jo vetëm që ju lejon të dekoroni me mjeshtëri ndërtesa, por ndryshon në një numër cilësish të tjera që janë shumë të rëndësishme për funksionimin e shtëpisë. Pra, pema e përkryer vazhdon të jetë e ngrohtë, është eko-miqësore. Ndërtimi i shtëpive prej druri është me forcë të lartë.

Ndërtimi i tyre është më ekonomik sesa përdorimi i materialeve të tjera - lehtësia e materialit lejon të zvogëlojë shpenzimet gjatë transportit, nuk ka nevojë për të ndërtuar një themel të fuqishëm, ndërtimi i strukturave mbështetëse nuk kërkon përdorimin e makinerisë së rëndë.

Dizajni i shtëpisë në stilin rus ka karakteristika të theksuara, kështu që shtëpitë e tilla janë lehtësisht të dallueshme. Kasollja, shtëpia e dhomës, shtëpia në stilin e një feudali rus janë të gjitha llojet e ndryshme të strukturave rezidenciale me styling karakteristike, secila prej të cilave ka dallimet e veta. Një kërkesë e rëndësishme gjatë krijimit të projekteve të shtëpive në stilin rus është arritja e një kombinimi harmonik të dizajnit të jashtëm dhe të brendshëm të shtëpisë.

Brendësia e shtëpisë në stilin rus në mënyrë të plotë duhet të dëshmojë në favor të cilësive të shkëlqyera të materialit të përdorur. Muret prej druri duhet të mbeten pa përfunduar shtesë.

Bordi masiv është shumë efektiv në brendësi si një mbulesë dyshemeje. Trarëve prej druri të errët do të duken të shkëlqyera në tavan. Në një shtëpi të tillë, ndërtimi i vatrës është i domosdoshëm. Stufë apo fireplace do të theksojë stilin e shtëpisë, nëse i rregulloni ato me pllaka.

Stufë apo fireplace do të theksojë stilin e shtëpisë, nëse i rregulloni ato me pllaka

Dritaret në shtëpi nga një bar janë të rekomanduara me korniza druri dhe pllaka të gdhendura. Dyer druri dhe perde për projektimin e portave, orendi të vjetra prej druri, kabinete të zbukuruara me gdhendje, një tavolinë masive, karrige të guximshme të thjeshta - të gjitha këto elementë do të krijojnë atmosferën e një shtëpie të bukur ruse.

Stili rus në shtëpitë e shufrës lejon një kombinim harmonik të materialit natyror dhe përdorimin e teknologjive bashkëkohore të përpunimit të drurit. Muret e drurit të përkryer kryejnë një funksion dekorativ, prandaj nuk kërkojnë përfundim shtesë.

Mobilja më e thjeshtë do të jetë e kombinuar në mënyrë të përkryer në brendësi të një shtëpie të tillë me elemente prej metali të punuar. Designers rekomandojnë zgjedhjen e mobiljeve, preferojnë produktet për tonin më të errët në krahasim me muret. Prandaj, për muret është më mirë të mos përdoret njollë dhe t'i llakët, duke ruajtur kështu ngjyrën natyrore të drurit.

Muret e drurit, natyrisht, do të jenë vendimtare në dekorimin e brendshëm. Megjithatë, ka shumë mundësi për dekorimin e brendshëm krijues. Mjeshtëri, mbulesa tavoline dhe peshqir me stolitë ruse, ikona, paga të arta të cilat ju lejojnë të ndieni një atmosferë të veçantë shpirtërore karakteristike të jetës së popullit rus, pavarësisht nëse ata jetonin në fshatra të vegjël ose në qytete të mëdha.

Ndërtimi i një shtëpie është më i miri për mjeshtrit me përvojë.

Aktualisht, shumë kompani ofrojnë shërbime për ndërtimin e një shtëpie të vendit në stilin rus. Stil rus në ndërtimin e shtëpive - sot realizimi i një ëndrre të tillë është mjaft reale. Mjeshtrit të kualifikuar prodhojnë shtëpi të drunjta dhe i dorëzojnë ato, si dhe asamblenë në sajtin gardian.

Nëse një kompani që vepron në këtë zonë ka prodhimin e saj, specialistët e kompanisë janë të bindur në cilësinë e punës dhe i kryejnë ato sa më shpejt që të jetë e mundur. Firmat, si rregull, organizojnë udhëtime në objekte të ndërtuara tashmë nga specialistët e tyre, në mënyrë që klientët me sytë e tyre t'i shohin ata dhe të formojnë mendimet e tyre për cilësinë e strukturave të ngritura.

Kur urdhëron një projekt, mund të ndalosh zgjedhjen në versionin standard ose individual. Instalimi i shtëpisë së drurit dhe mbarimi i saj mund të jetë i plotë dhe i pjesshëm. Konsumatori, nëse ai ka një dëshirë të tillë, mund të blejë vetëm materiale ndërtimi të bëra nga bredhi me cilësi të lartë dhe pyje me pisha dhe të angazhohen në punë ndërtimore në mënyrë të pavarur. Kështu, të gjitha pyetjet në lidhje me projektin për ndërtimin e një shtëpie të rreshtit të stilit rus mund t'i besohen profesionistëve me përvojë, të cilët vlerësojnë reputacionin e tyre.

Kur krijoni brendësinë e shtëpisë, të bërë në stilin rus, është e nevojshme t'i kushtoni vëmendje të gjitha elementeve, pasi edhe detajet më të vogla janë të rëndësishme. Për të dekoruar brendësinë e mobiljeve perfekte të bëra nga lisi, hiri, pisha. Mobilit nuk rekomandohet të pikturohet - është më mirë të përpunohet me njollë druri. Birch rekomandohet për përdorim në prodhimin e aksesorëve: rafte, korniza për pasqyra, qëndrime.

Sot, ndërtimi i një shtëpie në stilin rus është në dispozicion për këdo që ka një dëshirë të tillë dhe burimet e nevojshme financiare!

Shih gjithashtu:
 • Kuzhinë në natyrë
 • Si të dekoroj vilë me duart tuaja?
 • Si të rritet një lëndinë e butë dhe e bukur?
 • Avantazhet e mirëmbajtjes profesionale të kondicionerëve
 • Përrallë vendi në faqen tuaj
 • Si për të blerë prona në Turqi?
 • Si të rritet një lëndinë e butë dhe e bukur?
  20 лучших книг по саморазвитию личности
  В книгах можно найти немало полезных знаний. Вы получаете опыт людей, которые уже разобрались – научились решать проблемы, налаживать отношения, сформулировали свои знания в доступной для всех заинтересованных

  Избавление от психологических проблем и саморазвитие. Психологические техники.
  Психологические техники – упражнения, которые нацелены на решение той или иной проблемы или для самосовершенствования и саморазвития.   Техника "Линия аксиом" Эта техника подойдет тем людям,

  Саморазвитие - скачать бесплатно fb2, txt, читать онлайн
  В течение всего пути развития человеческого общества, являясь инструментом для достижения многих целей, важнейшую роль выполняли деньги. Страны с разными культурными и религиозными ценностями, нравами

  Рейтинг книг по психологии. Лучшие книги по психологии и саморазвитию
  Как говорил Фредерик Перлз, известный психотерапевт и психиатр, желание измениться основывается на неудовлетворенности. Каждая попытка измениться или изменить свое окружение является следствием неудовлетворенности.

  5 способов как стать лучше. Саморазвитие человека — Блог Personalitica
  Хотите быть ”лучшей версией себя” и двигаться только вперед? Посещать выставки, лекции для саморазвития? Обучиться чему-то новому, развить память и внимание? Освоить графический дизайн или игру на

  С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение
  Вы получите ответ на вопрос с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут вашим

  Топ-10 лучших книг по саморазвитию – Букля
  Одна из ключевых потребностей современного человека – развитие. Мы постоянно стремимся стать лучше и образованнее, превзойти своих коллег и знакомых и уверенно движемся к вершине Олимпа. И если посещение

  С чего начать саморазвитие? Список лучших книг по саморазвитию
  Необходимость духовного и физического развития сомнений не вызывает. Воспитанием маленьких детей обеспокоены их родители. Человек постарше себя как личность выстраивает сам. Но как правильно организовать

  С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение — Пси-Фактор
  Вы получите ответ на вопрос  с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут

  Дополнительное образование как источник саморазвития, самоопределения и самореализации личности
  Дополнительное образование детей в Оренбуржье стало приоритетным направлением образовательной политики области, неотъемлемой частью учебно-воспитательного процесса всех типов образовательных учреждений,