Si të nxjerrni gjethe rrushi. Biseda LiveInternet

Cituar mesazhin Sergey_Sudakov Si të nxjerrni gjethe rrushi

Pyetja është marrë nga faqja http://sudakow.ru/answer.php?rub=1&page=111

Përshëndetje Sergej. Unë do të doja të bëja një gjë të tillë, por disa nuk janë gjallë.Nëse një profesionist, më thoni, për shembull, nga drita në errësirë ​​ose "ndriço" ". Do të ishte shumë mirënjohës.

--------------------------

Përshëndetje, Natalia. Gjethet e rrushit - kjo është një detyrë shumë e vështirë dhe shumë varet nga teknologjia. Kur i nxorra për herë të parë, nuk arrita aspak. Është shumë e dobishme për të gjetur fotografi të mira të rrushit dhe të shqyrtojmë me kujdes, të studiojmë strukturën, formën etj. Ose për t'u dukur në jetë, për të bërë një skicë në një laps, atëherë ndërtimi do të mbahet mend. Dhe pastaj tashmë të llogaritur në mënyrë të qartë teknikën e vizatimit. dmth cila shtresë do të jetë e para, e cila do të jetë e dyta, etj. Nëse vizatoni teknikisht, janë disa shtresa tharjeje. E gjitha varet nga detyra, kompleksiteti, pamje realiste. Ju mund të tërheqni në një kohë, ju mund të fazave. Akrilik është më e vështirë për të bërë, sidomos transicionet e qetë. Unë kryesisht bojë me vaj. Për shembull, tani në punë ekziston një copë e vogël me gjethe rrushi në pikturat e murit.

Për shembull, tani në punë ekziston një copë e vogël me gjethe rrushi në pikturat e murit

Këtu sfondi kryesor është vendosur, në rastin tim ajo është një vend i verdhë. Ju mund të ndizni, ju mund të anasjelltas errët. Tjetra është një vizatim i qartë i lë me një laps. Duke ndjekur modelin në një sfond të lehta, gjethet e para janë të ngjyrosura me një ngjyrë të errët, siç shihet në foton më poshtë.

Duke ndjekur modelin në një sfond të lehta, gjethet e para janë të ngjyrosura me një ngjyrë të errët, siç shihet në foton më poshtë

Në këtë fazë, vaji në skicë të fletëpalosjes mund të bëjë shtrirje të vogël nga gjelbërimi në të verdhë, nga errësira në dritë, në mënyrë që të jetë e ndryshme. Ju gjithashtu mund të përshkruani venat. Më poshtë janë të errët, sepse fleta është transparente. Drita nga lart. Siç thuhet, shikoni foton e gjetheve të gjalla të hardhisë për të kuptuar se si të vizatoni. Pasi gjithçka është e thatë, ju mund të aplikoni shtresat e mëposhtme - në sfond ju mund të shënoni gjethet dhe venat e ardhshme. Theksoni pjesët e qiellit blu dhe sillni pjesën e përparme. Fundi është gjithmonë refleks i ngrohtë, dhe patina aplikohet në krye me zink të bardhë dhe duhet të jetë me ngjyrë të ftohtë.

Fundi është gjithmonë refleks i ngrohtë, dhe patina aplikohet në krye me zink të bardhë dhe duhet të jetë me ngjyrë të ftohtë

Në fund ka rreshta, mustaqe etj. Si çdo gjë dries jashtë mund të liserovku (shtresa hollë lëngshme e bojës) për të përmbledhur copa. Sidoqoftë, ne kemi nevojë për përvojë në vizatim dhe një llogaritje të gabuar CLEAR të secilës fazë, dhe kjo vjen vetëm me përvojën. Nëse kreu nuk do të ndërtojë fazat e nxjerrjes së gjetheve të rrushit, ju merrni qull. E bëra këtë copë në gjalpë në tre hapa, në fund unë do të përmbledh pak më shumë. Dhe sigurisht që është e rëndësishme të imagjinohet, të zbukurosh pak, dmth. Mos u vizatoni qartë nga fotografia dhe bëni vetë në mur. Pastaj askush nuk do të krahasohet me një foto)).

Pyetje dhe përgjigje në pikturat e murit http://sudakow.ru/answer.php?rub=1

Php?
Php?
20 лучших книг по саморазвитию личности
В книгах можно найти немало полезных знаний. Вы получаете опыт людей, которые уже разобрались – научились решать проблемы, налаживать отношения, сформулировали свои знания в доступной для всех заинтересованных

Избавление от психологических проблем и саморазвитие. Психологические техники.
Психологические техники – упражнения, которые нацелены на решение той или иной проблемы или для самосовершенствования и саморазвития.   Техника "Линия аксиом" Эта техника подойдет тем людям,

Саморазвитие - скачать бесплатно fb2, txt, читать онлайн
В течение всего пути развития человеческого общества, являясь инструментом для достижения многих целей, важнейшую роль выполняли деньги. Страны с разными культурными и религиозными ценностями, нравами

Рейтинг книг по психологии. Лучшие книги по психологии и саморазвитию
Как говорил Фредерик Перлз, известный психотерапевт и психиатр, желание измениться основывается на неудовлетворенности. Каждая попытка измениться или изменить свое окружение является следствием неудовлетворенности.

5 способов как стать лучше. Саморазвитие человека — Блог Personalitica
Хотите быть ”лучшей версией себя” и двигаться только вперед? Посещать выставки, лекции для саморазвития? Обучиться чему-то новому, развить память и внимание? Освоить графический дизайн или игру на

С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение
Вы получите ответ на вопрос с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут вашим

Топ-10 лучших книг по саморазвитию – Букля
Одна из ключевых потребностей современного человека – развитие. Мы постоянно стремимся стать лучше и образованнее, превзойти своих коллег и знакомых и уверенно движемся к вершине Олимпа. И если посещение

С чего начать саморазвитие? Список лучших книг по саморазвитию
Необходимость духовного и физического развития сомнений не вызывает. Воспитанием маленьких детей обеспокоены их родители. Человек постарше себя как личность выстраивает сам. Но как правильно организовать

С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение — Пси-Фактор
Вы получите ответ на вопрос  с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут

Дополнительное образование как источник саморазвития, самоопределения и самореализации личности
Дополнительное образование детей в Оренбуржье стало приоритетным направлением образовательной политики области, неотъемлемой частью учебно-воспитательного процесса всех типов образовательных учреждений,