Si të qepni gra pantallona vetë. Si të qepësh brekëzat e grave: modeli dhe klasa master në qepje. Çfarë është e nevojshme për të qepur pantallona të meshkujve?

 1. Si për të ndërtuar një model të brekë grave
 2. Si për të ndërtuar një model të brekë grave
 3. ndërtimin e një modeli të brekë grave «SLip»
 4. Por pse keni nevojë për një xhep me pantallona të shkurtra?
 5. Si të qepni pantallona me një copë-copë
 6. Gusset - çfarë është dhe çfarë duhet të qep
 7. Pantallonat e meshkujve gati për montim
 8. Të qepen brekë të meshkujve
 9. Brekë familjare
 10. Komuna e të burgosurve

Mirë se vini!

Sot kam vendosur t'ju tregoj se si mund të ndërtoni një model të pantallona të buta të grave. Ne kemi ndërtuar tashmë diçka të tillë, por jo të gjithë janë përdorur për të qepur dhe të veshur një model të tillë.

Për mua, për shembull, më e rehatshme të brendshme është një bel pak i nënvlerësuar dhe seams më të ngushtë se sa në bazë të modelit. Këtu është modeli në fjalë: Kjo është, brekë të thjeshta klasike, jo vetëm për veshin e përditshme, por edhe për raste të jashtëzakonshme. E gjitha varet nga pëlhura dhe detajet. Këtu janë disa më shumë rrëshqitje për gratë: Për mua, për shembull, më e rehatshme  të brendshme  është një bel pak i nënvlerësuar dhe seams më të ngushtë se sa në bazë të modelit

Si për të ndërtuar një model të brekë grave

Veshjet në stilin e perandorisë, mbështjellës ose çantë, të cilat janë nën gjoks ose në bel, dhe pastaj djegur, janë gjithashtu zgjedhje të mira. Së fundi, këmisha me veshje në të djathtë ranë, gjithashtu forma të mira për adoptim. Xhaketa dhe xhaketa, si dhe veshjet mund të jenë në imazhin e majave: strukturimi ose antena. Të shkurtër ose më të gjatë, bëj disa gjëra, duke zgjedhur ato sipas rrobave që vishni nën to.

Ju do të kuptoni se nëse keni një lëng të larë, një xhaketë e vogël në një material pak më të rëndë dhe një formë më strikte është perfekte për rrobat. Në një fustan të rrjedhshëm, një xhaketë e shkurtër me rroba prej xhami do të vijë të mbajë pak. Një xhaketë lëkure e errët thekson më të thjeshtat e bluza më të mira.

Mund të thuhet se është më shumë opsionin e verës . Pëlhurë dantelle për breza të tilla është më e lehtë për të gjetur, vetëm të marrë dantella elastike dhe band elastike. E pra, ju gjithashtu mund të bardhë pak saten fjongo për një hark

Si për të ndërtuar një model të brekë grave

Si gjithmonë, do të filloj me atë që ndërtojmë sipas metodës italiane. Nëse jeni me ne për herë të parë në vend dhe nuk e dini se çfarë po ndodh dhe ku po ndërtojmë modelet, sigurohu që të shikoni seksionin "ku të filloni", unë do t'ju shpjegoj gjithçka në detaje.

Hendeku mbetet baza, e cila shtrihet në të gjitha siluetat, kështu që ju gjithashtu mund të veshin atë shumë stil, pasi ajo forcon bel tuaj dhe ka një tip shpërthim nën të. Aksesore, pjesa ime e preferuar. Sigurisht, ka pajisje të nevojshme për të fshehur kthesat tuaja të vogla.

Gjerdhet e gjata janë të veshura bukur në pjesën e lëngshme, për të dhënë një më shumë vertikalë në siluetë tuaj dhe duke e zgjatur atë me ndihmën e një efekti optik. Ndalet vetëm nën gjoks dhe jo vetëm krijon vertikalitet, por edhe kap pamjen që mbetet në drejtim të bustit dhe jo në stomak. Mendoni për një hije të këndshme me ngjyra për të sjellë dritën maksimale.

Pra, si të ndërtojmë një model të brekë të grave? Fillojmë me modelin e pantallonave, të cilat i kemi ndërtuar. Nëse nuk keni një model bazë, atëherë sigurohuni që ta ndërtoni atë, pasi është e lehtë ta modeloni jo vetëm në rrëshqitjet, por edhe pantallona të shkurtra, si dhe sandale me kunj dhe modele të tjera interesante.

Tiparet e brekëzave të këpucëve janë:

 1. bel i ulët. Por unë menjëherë do të sqaroj se për të dashuruar të veshin brekë, ky model nuk është shumë i ulët, sepse belja është nënvlerësuar këtu, por jo shumë. Është mjaft e mundshme të tërhiqet në pjesën e poshtme të barkut. Ose thjesht shikoni në foton e parë, në modelin tonë vija e gjoksit do të jetë më e gjatë fjalë për fjalë 2-3 cm.
 2. shtresë e ngushtë anësore. Në anën e damarit do të kemi vetëm 4 cm. Ky është opsioni më i zakonshëm. shtresë anësore kanë brekë.
 3. prapambetur mirë. Sigurisht, jo si model bazë - absolutisht çdo gjë, dhe ende kapjen e territorit të këmbëve :), por jo edhe mjaft të ngushtë ose. Përsëri, opsioni më i zakonshëm, i cili është i dashur nga shumë vajza dhe gra.

Këtu ju keni një foto të brekë mbrapa: Këtu ju keni një foto të brekë mbrapa:

Ai do të nxjerrë në pah më së shumti veshje të thjeshta . Fundi bukurinë, a do? Mos harroni të ngarkoni dhuratë tuaj të veçantë "Lista e rrobave dhe aksesorëve që janë të ndaluara kur keni bark." Shtypni dhe mbani veten kur shkoni në dyqane, nuk ju mashtrojnë kurrë në blerjet tuaja dhe energji dhe para të panevojshme!

Gjëja më e rëndësishme është të duash dhe të pranosh njëri-tjetrin. Bark të vogël femërore, ju vetëm duhet të dini se si ta vendosni siluetin tuaj në vlerë dhe jo të dekurajoni, duke dashur të fshihni me çdo kusht. Le të flasë feminiteti juaj! Brenda brekëzave të grave, në vende intime, ekziston një lloj xhepi, të gjithë të njohur, të bërë me shtimin e një drejtkëndëshi të pambukut. Gjithkush, si burra ashtu edhe gra, po pyesin se cila është shtesa e pashmangshme në pëlhurë. Nga një këndvështrim higjienik, ky xhepi duhet gjithmonë të jetë i pranishëm dhe të jetë gjithmonë i pambukut, kryesisht në rrëshqitjen e fibrave sintetike.

Epo, tani do të dizajnohemi!

ndërtimin e një modeli të brekë grave «SLip»

Para se të ndërtojmë një këshillë të vogël : të gjithë kemi një model të preferuar të brekë, që na takon në mënyrë të përkryer dhe ne jemi shumë të rehatshëm në të. Nëse një model i tillë është në dorë, vendoseni në mënyrë të sigurt afër kompjuterit dhe një kasetë matëse për matje. Kjo është pikërisht ajo që bëra, sepse dua të kem një model kaq të përshtatshëm në një version elektronik. Pas të gjitha, ajo do të jetë e lehtë për të modeluar dhe qep brekë të reja të bukura në humor 🙂

Por pse keni nevojë për një xhep me pantallona të shkurtra?

Shfletuesi juaj nuk mund ta shikojë këtë video. Në fakt, xhepi krijon mbrojtje të përhershme për pjesët e ngushta, duke i ndarë ato nga pëlhura të jashtme. Gjithashtu thith humusin dhe mbledh florën bakteriale, shmang irritimin nga fërkimet ose kontaktet, aq të vogla, por aq të dobishme. Rezulton se skeda më provokuese nuk e kanë këtë fund të dyfishtë, për një arsye bindëse: supozohet se përdorimi i tyre reduktohet në një kohë të shkurtër, duke lënë higjienën në sfond për disa orë instinktesh të nxehta të brendshme.

Hapni modelin dhe vazhdoni me modelimin:


Hapni modelin dhe vazhdoni me modelimin:

 1. nga vija e belit në mes të poshtë, ajo qëndron 9-10 cm. Në versionin tim, 9 cm (10 cm për mua është tashmë e ulët, por për një bel shumë të ulët është më e madhe!).
 2. ne prodhojmë të njëjtën gjë në gjysmën e përparme vetëm përgjatë vijës së mesit të para.
 3. më poshtë poshtë vijës anësore poshtë (nga pika e sipërme) ne vendosëm 5 kuq. Këtu mund të eksperimentoni nga 5 cm deri në 8 cm. Opsioni i fundit për të njëjtin model super të nënvlerësuar.
 4. në mënyrë të ngjashme në pjesën e përparme.
 5. Kalojmë një vijë të re të belit në gjysmën e përparme dhe të pasme.
 6. Tani ne vendosim lartësinë e shtresës anësore në të dyja pjesët - 4 cm.
 7. Korrigjoni linjat e armholes për këmbët: ne sjellim hark në vlerën e re të seams anësore.
 8. Epo, në fund, pasi kontrollova të gjitha matjet në modelin tim "të preferuar", doli që ndërhyrja duhet të jetë pak më e gjatë, domethënë 2 cm. Ky artikull nuk është i nevojshëm fare!

Kjo është e gjitha model ndërtimi i pantallona të shkurtra të grave.

Si të qepni pantallona me një copë-copë

Sidoqoftë, rekomandohet të lani në 30 ° me shtimin e një agjenti antibakterial dhe për një larje më miqësore ndaj mjedisit, gjithashtu mund të lini atë për 300 minuta në ujë dhe thithjen e bikarbonatit. Gjithashtu në larë duart Rekomandohet absorbimi i ujit dhe bikarbonatit, duke qenë se mbetjet bakteriale aplikohen në xhep, dhe zona duhet të jetë e dezinfektuar plotësisht. Është gjithashtu e këshillueshme që të shtrydhni compression manual në mënyrë që të mos dëmtojë pëlhurën shqip duke përdorur një centrifugë.

Gusset - çfarë është dhe çfarë duhet të qep

Por pse një xhep në vend të një drejtkëndëshi të ngjitur nga 4 anët? Legjenda metropolitane nga njëri-tjetri, duket se, edhe pse qepja është më praktike për të lënë anën e rruajtur, kështu që nuk ka xhepa për të ruajtur bimët e livando, keq. Pra, zotëri i dashur, i kushtoj vëmendje të veçantë xhepit tuaj më të afërt, ai mbron dhe kujdeset për ju. Ne ju lëmë me disa sugjerime për intimitet në modë këtë verë, hidhni një sy.

Një tjetër tip i vogël për rrobaqepësi të lehtë: lidheni gjysmën e brekëzave përgjatë mesit të bishtit. Kështu që ju mund të bëni një model me vetëm dy seams anësore. Dhe këmbët duhet të reshoot nga gjysmave dhe shkruhet nga brenda.

Dhe këmbët duhet të reshoot nga gjysmave dhe shkruhet nga brenda

Ka shumë mesazhe dhe video tutorials në internet që fillojnë me këtë emër të ftohtë dhe të cilat në mënyrë të pashmangshme tërheqin vëmendjen e atyre që, rishtar ose të papërvojë, mendojnë se kanë gjetur një zgjidhje me një klik. Mos u mashtroni: nëse jeni arma e parë, fustanja juaj e bukur sigurisht, ju nuk do të qepni, lexoni postën ose shikoni videon, edhe nëse e bëni atë të duket si një shaka.

Sepse le të përballojmë atë, të rregullohemi, të skajojmë, të zgjerojmë, të përditësojmë veshjen që ju tashmë keni, dhe tjetri për të prerë dhe qepur fustanin e një fabrike të shëndetshme. Pas shikimit të katalogut të modeleve, mund të blini një model model që ju intereson me një çmim shumë të volitshëm dhe ju mund t'i përdorni për të prerë dhe qepur modelin e veshjes që keni zgjedhur.

Në foto, shigjeta tregon linjat e lidhjes së gjysmave. Dhe kjo gusset është vetëm një detaj që është i kufizuar në linjat vetëm sipër dhe vetëm nën vijën lidhëse.

Unë shpresoj se ju do të pëlqeni modelin shumë dhe patjetër do të jeni në dobi. Nëse ende shqetësoheni për modelin, atëherë mund të përpiqeni të qepni nga jo pëlhurë e drejtë . Për më tepër, pëlhurë do të kërkojë jo aq shumë. Nëse nuk ka pjesë të ndara të rrobave, gjeni një T-shirt të vjetër, T-shirt, këmishë etj. Për produkte të tilla përdoren pëlhura më të përshtatshme për të brendshme.

Vështirësitë gjithsesi. Në fakt, karikaturat duhet të jenë në gjendje të lexojnë dhe të përdorin mirë, por me ndonjë vullnet të mirë, disa teknologji rrjeti dhe disa praktikë, ju mund ta bëni këtë. Nuk ka shumë njerëz që do të paketojnë veshje me ndihmën e bërë tashmë. Kufiri është që ju do të keni dy kostume identike, por kjo do të jetë lloji dhe ngjyra e rrobave që do të kenë rëndësi.

Pantallonat e meshkujve gati për montim

Ata mund ta kopjojnë mirë formën, të kujdesen për masat, buzët, prekjet përfundimtare që duhet të bëhen dhe të kthehen. Nëse doni të qëndisni një fustan, bëni atë për fëmijët tuaj. Ju mund të filloni duke qepur disa nga përhershme më të mira për verën ose duke hedhur në një aventurë për prerjen dhe qepjen me paketim.

Për këtë unë kam gjithçka, të shoh së shpejti!

Çdo grua, duke marrë një makinë qepëse si një dhuratë, para së gjithash premton njerëzit e saj për ta treguar atë në biznes duke i qepur ato pantallonat e tyre. Dhe me të vërtetë, a ka ndonjë mënyrë më të mirë për t'u kujdesur për të dashurit tuaj dhe për të treguar aftësitë tuaja qepëse në të njëjtën kohë? Megjithatë, jo të gjitha, sigurisht, varen nga njësia e qepjes. Një rol të madh po luhet edhe nga cilësia e pëlhurës, është më mirë të merret pambuku triko, dhe, sigurisht, një model i ndërtuar mirë i të brendshme të meshkujve.

Të qepen brekë të meshkujve

Jo të gjitha dërgesat e të burgosurve u përzgjodhën në bankën hekurudhore. Të burgosurit e parë u vendosën në kamp. Të burgosurit u futën në bllokun 26, para së cilës ata ishin të ndarë; Atje ata u rruan dhe u shtrinë në banjo. Këtu një zë valë dhe ulëritës derdhur në ujë të nxehtë ose të ngrirë mbi ta. Disa minuta më vonë ata po gjuanin lakuriq në oborrin e shtëpisë, pa marrë parasysh sezonin, dhe morën një formë me vija, shpesh shumë të ngushta ose shumë të lirshme, gjithnjë duke u shqyer dhe duke u derdhur.

Pastaj filloi regjistrimi. Ata fiksuan komunitetin e të burgosurve dhe u shënuan me një numër. Tatuazh i Aushvicit u bë në luanin e parakrahit. Kështu, të burgosurit tattooed të luftës sovjetike. ata më vonë tattooed me një gjilpërë të bashkangjitur në një pishtar prej druri. çdo gjë dukej si një stilolaps me ngjyrë.

Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse vendosni të futni një model të përshtatshëm për një njeri të plotë (duke filluar nga madhësia 56). Gjithashtu është e nevojshme të merret parasysh figura (një njeri mund të ketë një bark, në këtë rast është më mirë të zgjedhësh një model boxers ). Sidoqoftë, gjithmonë duhet të angazhoheni në qepje me dashuri dhe durim, duke vënë vetëm emocione pozitive në punë.

Pas tatuazhit, numri ishte shenja e vetme e identitetit të të burgosurit dhe ndryshoi emrin. I burgosuri duhej të mbështeste pantallonat dhe një skuqje të shtypur në një pëlhurë të veçantë. I burgosuri gjithashtu kishte një trekëndësh mbi numrin. Trekëndëshat ishin të ndryshme në varësi të arsyes për arrestimin dhe dërgimin në terren. Trekëndëshat ishin kryesisht të kuqe dhe thërrisnin të burgosur politikë. Gjelbër u përdor për të identifikuar kriminelët. Trekëndëshi u shkrua nga shkronja e parë e shtetit të origjinës së të burgosurit.

Përveç veshjeve, secilit të burgosur iu dhanë një këmishë, një palë brekë, bllok druri ose këpucë. Të burgosurit janë të veshur me rroba me shirita. Në periudhën e mëparshme, të burgosurit morën rroba të burgosurve të luftës dhe vrisnin hebrenjtë. Gjatë gjithë periudhës së ekzistencës së kampit, ata u regjistruan nga rreth 000 njerëz të të dy gjinive, të burgosurve sovjetikë të luftës, të burgosur për t'u arsimuar, 39 romë dhe madje edhe të burgosur në dispozicion të Gestapo në Katowice, të cilët në bllokun 11 ishin në pritje të përmbledhjeve gjyqësore.

Brekë familjare

Brekë familjare

Ky model është një nga më të popullarizuarat në mesin e të brendshme për të dy brezat e rinj dhe burrat e moshuar. Kohët e fundit, studime të shumta kanë konfirmuar përfitimet e padyshimta të buta familjare për shëndetin e meshkujve, veçanërisht në krahasim me stilet e tjera.

Nga këta njerëz, rreth një mijë vetë vdiqën për kushtet e këqija të jetesës në kamp. Pas regjistrimit të detajeve, të burgosurit e karantinës u dërguan ku qëndronin për 6-8 javë. Karmantina ishte mundim pa afat. Të burgosurit i nënshtroheshin ushtrimeve, duhej të mësonin këngë gjermane dhe para së gjithash ata u rrahën dhe torturuan në çdo hap. Për shkak se ata nuk punonin, ata morën ushqim të reduktuar, madje më pak se pjesë të pamjaftueshme të ushqimit që morën të burgosurit e zakonshëm. Karmanina kishte për qëllim të terrorizonte, të thyhej fizikisht dhe fizikisht.


Sipas traditës, pantallona njeriu e këtij lloji ata janë bërë prej saten i mbushur, por tani në mesin e zgjedhje e madhe pëlhura të ndryshme mund të zgjedhin ndonjë tjetër për shijen tuaj. Gjëja kryesore për të kujtuar është se më e rehatshme për një person janë ende pëlhura natyrale.

Nëse e keni zgjedhur këtë model të veçantë, atëherë pa dyshim do t'ju duhet një model i pantallonave të familjes së meshkujve me shtesat e bëra tashmë për seams, për t'u përballur me pjesën e poshtme dhe elastike.

Këtu janë disa fragmente të jetës në karantinë. Shumë shpesh, ata që ishin në karantinë vdiqën. Nëse i burgosuri e tejkaloi këtë periudhë, ai duhej të punonte në një nga komandot, domethënë në ekipin e punës. Në të kaluarën, u anketuan rreth 40 platforma, kryesisht të vendosura në Silesia. Autoritetet u ndanë në disa seksione.

Komuna e të burgosurve

Për shembull: ekipi, seksioni politik, departamenti ekzekutiv, njësia e punës, administrata dhe spitali. Në periudhën e parë të kampit, vetëqeverisja u formua nga kriminelë profesionistë dhe u nda në dy seksione: një i kontrolloi të burgosurit gjatë pushimit dhe tjetri gjatë punës. I ashtuquajturi "i moshuar" nga fusha drejtoi seksionin e parë, dhe ai ishte i varur nga blochistov, kokë turku dhe skribë: "shefi" komandoi seksionin e dytë dhe nëpunësi mbikëqyri çështjet administrative. Në gjendjen e këtij parulla të veçantë pseudo-vetë-menaxhimit u vendosën në mëngë të majtë, duke treguar kualifikimet e tij.


Printoni modelin, sigurohuni që të kontrolloni përputhshmërinë e shkallës në një shesh 10x10: anën e saj duhet të jetë saktësisht 10 cm e gjatë.

Modeli është ndërtuar për pantallonat e qepjes 48. Nëse madhësia e kërkuar është më e madhe, për shembull, ne kemi nevojë për pantallona me madhësi 60, atëherë ne duhet të llogarisim ndryshimin. Është 12 madhësi. Kjo është, ne duhet të rritim perimetrin e hips në model nga 12 cm (6 për para dhe mbrapa) dhe të lëvizin copa të modelit në 12 cm Megjithatë, për shkak të faktit se në njerëz të trashë figura është edhe më shumë individuale se në të hollë, është më mirë krahasoni të dhënat me matjet individuale.


Zakonisht, junta e një të burgosuri filloi me një apel
Zakonisht, junta e një të burgosuri filloi me një apel. Në periudhën fillestare të ekzistencës së kampit "ankesat", ishin tri herë, pastaj dy herë në ditë. Në periudhën e fundit, kampi u përpoq të bënte pjesën më të madhe të ditës tënde të punës dhe bëri apel vetëm në mbrëmje. Qëllimi kryesor i thirrjes ishte të zbulonte numrin e të burgosurve të pranishëm.

Të gjitha mesazhet, formalitetet e të cilave zgjatën 30 minuta, u transmetuan te komandanti i fushës ose zëvendësi i tij. Gjatë thirrjes, të gjithë të burgosurit e rreshtuar deri në dhjetra duhej të ishin në kokat e zhveshura. Fjala "apel", me një tingull të tillë të pafajshëm, terrorizoi të burgosurit. Ankesat që zgjatën më pak se një orë ishin shumë të rralla. Në fushën e grave ishte më keq, shpesh gjatë apelit, të burgosurit ishin gjunjëzuar, duart e ngritura.

Gjithashtu më poshtë mund të shkarkoni modelin e pantallonave në madhësinë 50-52. Dhe sipas lidhjes në dokumentin Vordian, jepen udhëzime për rrobaqepësi.Të afërmit e ngushtë nuk e dinin se si perceptohen etërit, motrat dhe vëllezërit e tyre. Ata nuk mund të imagjinonin të vërtetën tragjike të Auschwitzit kur ata morën një telegram nga i cili autoritetet në terren i njoftuan për vdekjen e të burgosurit. Shpesh ndodhi që letra nga stereotipi "Ich ben-gesund" u pasua disa ditë pasi telegrami njoftoi vdekjen e tij. Vizioni i vazhdueshëm i telave elektrikë, rrjeti i dendur i të cilave anuloi çdo shpresë të lirisë, pamjen e përditshme të shokëve të vdekur, ankthi rreth fatit të njerëzve të afërt, të gjitha këto prekën negativisht psikikën e të burgosurit, e cila u quajt vetëvrasje në kamp.

Pra, si të ndërtojmë një model të brekë të grave?
Fundi bukurinë, a do?
Dhe me të vërtetë, a ka ndonjë mënyrë më të mirë për t'u kujdesur për të dashurit tuaj dhe për të treguar aftësitë tuaja qepëse në të njëjtën kohë?
20 лучших книг по саморазвитию личности
В книгах можно найти немало полезных знаний. Вы получаете опыт людей, которые уже разобрались – научились решать проблемы, налаживать отношения, сформулировали свои знания в доступной для всех заинтересованных

Избавление от психологических проблем и саморазвитие. Психологические техники.
Психологические техники – упражнения, которые нацелены на решение той или иной проблемы или для самосовершенствования и саморазвития.   Техника "Линия аксиом" Эта техника подойдет тем людям,

Саморазвитие - скачать бесплатно fb2, txt, читать онлайн
В течение всего пути развития человеческого общества, являясь инструментом для достижения многих целей, важнейшую роль выполняли деньги. Страны с разными культурными и религиозными ценностями, нравами

Рейтинг книг по психологии. Лучшие книги по психологии и саморазвитию
Как говорил Фредерик Перлз, известный психотерапевт и психиатр, желание измениться основывается на неудовлетворенности. Каждая попытка измениться или изменить свое окружение является следствием неудовлетворенности.

5 способов как стать лучше. Саморазвитие человека — Блог Personalitica
Хотите быть ”лучшей версией себя” и двигаться только вперед? Посещать выставки, лекции для саморазвития? Обучиться чему-то новому, развить память и внимание? Освоить графический дизайн или игру на

С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение
Вы получите ответ на вопрос с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут вашим

Топ-10 лучших книг по саморазвитию – Букля
Одна из ключевых потребностей современного человека – развитие. Мы постоянно стремимся стать лучше и образованнее, превзойти своих коллег и знакомых и уверенно движемся к вершине Олимпа. И если посещение

С чего начать саморазвитие? Список лучших книг по саморазвитию
Необходимость духовного и физического развития сомнений не вызывает. Воспитанием маленьких детей обеспокоены их родители. Человек постарше себя как личность выстраивает сам. Но как правильно организовать

С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение — Пси-Фактор
Вы получите ответ на вопрос  с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут

Дополнительное образование как источник саморазвития, самоопределения и самореализации личности
Дополнительное образование детей в Оренбуржье стало приоритетным направлением образовательной политики области, неотъемлемой частью учебно-воспитательного процесса всех типов образовательных учреждений,