Si të shpëtoj nga merimangat në apartament, si dhe në zyrë apo në vilë

 1. Kontrolli kimik i dëmtuesve - i besueshëm dhe i fortë
 2. Mjetet e testuara popullore
 3. Mënyra më moderne

Tabela e Përmbajtjes:

 1. Kontrolli kimik i dëmtuesve - i besueshëm dhe i fortë
 2. Mjetet e testuara popullore
 3. Mënyra më moderne

Nga vetë ata, merimangat e krijesave shtëpiake janë mjaft të padëmshme. Ata jetojnë në heshtje në qoshe dhe prapa kabineteve, endje rrjetat e tyre dhe nuk prekin askënd përveç fluturon. Epo, ata dalin herë pas here nga varret e tyre - ata thonë se është për lajme apo lajme nga larg. Dhe e tyre pas saj - një gazetë apo atlete. Çfarë mund të bëni, pronarët kryesorë të banesës, pasi kanë zbuluar panikun e "veteranëve" me shumë sy dhe me shumë këmbë dhe nuk kanë dëshirë të gjejnë se si të shpëtojnë merimangat në banesë njëherë e përgjithmonë.

Kontrolli kimik i dëmtuesve - i besueshëm dhe i fortë

Për të zgjidhur problemin shpejt dhe me efikasitet, mund të bëni këto operacione:

 1. Për të thirrur stafin e stacionit sanitar ose shërbimin e dezinfektimit. Ata punojnë me shpejtësi dhe nëse nuk jeni pronar i një vilë katërkatëshe me një tufë bodrumesh, ku mund të begatoni çdo muaj duke përpunuar të gjitha dhomat njëra pas tjetrës, atëherë jeni të ndërgjegjshëm. Një çift i orëve - endësit me tetë këmbë në shtëpinë tuaj ashtu siç ishte.
 2. Shko në supermarket dhe në departamentin e kimikateve shtëpiake për të blerë një aerosol të veçantë. Përshtat ata që kanë bazë chlorpyrifos. Ju duhet të përpunoni të gjitha muret dhe sipërfaqet ku merimangat mund të fiken, pastaj mbyllni fort dyert e dhomës dhe lini atë për gjysmë ore. Pas kësaj është e nevojshme për të kryer pastrimin lagësht.
 3. Nëse klorpirifati nuk u gjet, mund të zëvendësohet me mjete alternative - Butox 50 dhe Neoron. Këto janë gjithashtu aerosolë, ato përdoren në mënyrë të ngjashme. Por kjo e fundit është mjaft agresive dhe përdoret kryesisht për dezinsektimin e ambienteve industriale dhe bujqësore.

Është e rëndësishme që pas heqjes së merimangave nga apartamenti të hiqet edhe faqja e internetit. Është në të që merimangat vënë vezë, nga të cilat gjeneron një brez i ri merimangash. Kalo të paktën një copë ueb me larva - dhe mysafirët e paftuar do të kthehen përsëri në shtëpi.

Largohuni nga merimangat? Tani ju duhet të mendoni se si të shpëtoj nga cockroaches

Mjetet e testuara popullore

Nëse ka merimangat në shtëpi, si t'i heqësh ato pa kimikate? Në fund të fundit, në dacha ka pothuajse gjithmonë kafshe të vërtetë që, me neglizhencë, mund të hanë helm merimangë dhe të merrni helmuar. Këtu do të ndihmojë këtë mënyrë popullore:

 • hiqni të gjithë web-in duke e mbështjellë një leckë rreth një rrote të spërkatur me një llak anti-insektesh siç është "Raid". Pastaj me kujdes vendoseni qesen në thes, pa e shpëlarë, dhe hidhni menjëherë në plehra;
 • përpunoni të gjitha muret dhe tabelat me crayons nga Buburrecat dhe insektet e tjera. Spiders nuk kanë frikë nga shkumësa, por të gjithë ushqimin e tyre do të lëshojnë prej saj. Dhe ku nuk ka gjë për të ngrënë, nuk ka asgjë për të banuar;
 • vendosni kontejnerë me acid acetik në të gjithë shtëpinë për të paktën dy ditë;
 • bëni pastrimin e përgjithshëm në bodrume dhe bodrume, ri-zbardhoni ose bini muret. Merimangat ndjenin erën e gëlqeres dhe bojës, ata do të shpëtojnë vetë.

Dhe mos harroni të shtrëngoni të gjitha shfrynjet në shtëpi me rrjeta, të mbuloni boshllëqet dhe çarjet në dysheme dhe tabela.

Mënyra më moderne

Reklama në Internet gjithashtu nuk lihet mënjanë dhe jep këshillën e tij se si të shpëtoj merimangat. Ju duhet të blini një repeller elektronik të radios - me një çmim qesharak me një zbritje të pabesueshme dhe vetëm sot kur blini dy pajisje, e treta jepet si një dhuratë, me sa duket për të gjithë fqinjët - për ta futur atë në prizë dhe të presë pak. Spiders frikësuar nga ultratinguj do të turpshme shpëtojnë nga shtëpia juaj, grabbing bugs, Buburrecat, mushkonja, fluturon dhe njerëz të tjerë të padëshiruar për kompaninë. Do të ishte mirë nëse po. Por rishikimet e pajisjeve të tilla janë shumë kontradiktore, prandaj efikasiteti i kësaj metode është vështirë të garantohet.

Largohuni nga merimangat?
20 лучших книг по саморазвитию личности
В книгах можно найти немало полезных знаний. Вы получаете опыт людей, которые уже разобрались – научились решать проблемы, налаживать отношения, сформулировали свои знания в доступной для всех заинтересованных

Избавление от психологических проблем и саморазвитие. Психологические техники.
Психологические техники – упражнения, которые нацелены на решение той или иной проблемы или для самосовершенствования и саморазвития.   Техника "Линия аксиом" Эта техника подойдет тем людям,

Саморазвитие - скачать бесплатно fb2, txt, читать онлайн
В течение всего пути развития человеческого общества, являясь инструментом для достижения многих целей, важнейшую роль выполняли деньги. Страны с разными культурными и религиозными ценностями, нравами

Рейтинг книг по психологии. Лучшие книги по психологии и саморазвитию
Как говорил Фредерик Перлз, известный психотерапевт и психиатр, желание измениться основывается на неудовлетворенности. Каждая попытка измениться или изменить свое окружение является следствием неудовлетворенности.

5 способов как стать лучше. Саморазвитие человека — Блог Personalitica
Хотите быть ”лучшей версией себя” и двигаться только вперед? Посещать выставки, лекции для саморазвития? Обучиться чему-то новому, развить память и внимание? Освоить графический дизайн или игру на

С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение
Вы получите ответ на вопрос с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут вашим

Топ-10 лучших книг по саморазвитию – Букля
Одна из ключевых потребностей современного человека – развитие. Мы постоянно стремимся стать лучше и образованнее, превзойти своих коллег и знакомых и уверенно движемся к вершине Олимпа. И если посещение

С чего начать саморазвитие? Список лучших книг по саморазвитию
Необходимость духовного и физического развития сомнений не вызывает. Воспитанием маленьких детей обеспокоены их родители. Человек постарше себя как личность выстраивает сам. Но как правильно организовать

С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение — Пси-Фактор
Вы получите ответ на вопрос  с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут

Дополнительное образование как источник саморазвития, самоопределения и самореализации личности
Дополнительное образование детей в Оренбуржье стало приоритетным направлением образовательной политики области, неотъемлемой частью учебно-воспитательного процесса всех типов образовательных учреждений,