Si të vendosni para në një kartë Sberbank?

 1. Si të depozitoni para në një kartelë Sberbank:
 2. Bankomat
 3. zyrë
 4. Internet Bank Sberbank Online
 5. Bankat komerciale
 6. Terminalet e pagesave
 7. Sistemet e pagesave
 8. Kartat e rimbushjes nga bilanc celular

Pa marrë parasysh se sa duam, paratë në kartelë nuk shfaqen vetë, dhe shpenzimet aktuale janë gjithmonë të pranishme. Nëse keni nevojë urgjente për të bërë një transaksion monetar, por bilanci i kartës nuk ju lejon të bëni këtë, pyetja bëhet - si t'i vendosni paratë në kartelën Sberbank?

Ndoshta shumë njerëz kanë një ide se si të plotësojnë llogarinë e një karte Sberbank përmes terminalit, por ju duhet të pranoni që ATM-i "amtare" nuk është gjithmonë në vendin e duhur. Ndonjëherë ju duhet të vendosni para në një kartë Sberbank një personi tjetër - çfarë të bëni në raste të tilla? Të gjitha pyetjet do të marrin përgjigje brenda këtij neni.

Së pari, shqyrtoni se si të hedhni para në një kartë Sberbank, me kusht që kartela të jetë e jotja. Në të njëjtën kohë, lloji i kartelës nuk ka rëndësi: nuk ka absolutisht asnjë dallim midis asaj se si të rimbushni një kartë krediti Sberbank ose si të depozitoni para në një kartë pagese Sberbank (kartë debiti).

Si të depozitoni para në një kartelë Sberbank:

 • Plotësoni kartelën Sberbank përmes një ATM (nuk është e pamundur operimi i kartelës)
 • Përdorni terminalin e pagesave Sberbank
 • Vendosni paratë përmes arkëtarit në zyrë (zyrë)
 • Bëni një transferim parash sipas kushteve përmes një banke tjetër
 • Transferoni fondet duke përdorur sistemet e pagesave në pikat e shërbimit
 • Ngrini një kartë bankare nga një telefon celular
 • Paratë e depozituara përmes zyrës së pagesave të Qiwi, Cyberplat, etj.
 • Transferimi i parave nga një kartë tjetër nëpërmjet bankës së internetit / bankës mobile / ATM

Siç mund ta shikoni, ka shumë mënyra për të vënë para në një kartë Sberbank, por jo të gjithë janë të lirë.

Ju lutem vini re se rimbushja e një karte Sberbank pa pagesë bëhet vetëm nëpërmjet vetë bankës ose pajisjeve të saj (ATM, terminalet). Të gjitha opsionet e tjera ku mund të vendosni para në kartelën e Sberbank - me një komision shërbimesh.

Mënyra më e zakonshme për të rimbushur bilancin e një karte Sberbank është përmes një ATM. Nëse ka një shtyllë të gjelbër "amtare" pranë jush - mund ta kryeni shpejt dhe më e rëndësishmja për operacionin falas. Në zyrë, është edhe më e lehtë për ta bërë këtë, por kjo do të kërkojë një dokument që vërteton identitetin tuaj.

Bankomat

Depozitimi i parave në një kartë Sberbank nëpërmjet një ATM nuk kërkon shumë përpjekje. E vetmja nuance është nëse ATM është e pajisur me një akceptues faturë. Shumica e gishtërinjve moderne kanë një mundësi të tillë, por ende pajisjet që janë të dizajnuara vetëm për lëshimin kanë mbijetuar. Për të mos gabuar që ATM ju përshtatet, kushtojini vëmendje pranisë së një gjëje të tillë:

Do të ishte qesharake të bënte një video të veçantë se si të vendosësh para në një kartë Sberbank - pas të gjitha, edhe një nxënës mund të përballojë këtë operacion në disa hapa:

 • Fut kartën
 • Fut PIN
 • Në menynë, zgjidhni artikullin "depozita në para"

Fut kartën  Fut PIN  Në menynë, zgjidhni artikullin depozita në para

 • Ne futur paratë në një pako në pranues faturën (jo më shumë se 50 faturë në një kohë)
 • ATM-ja rrëfen shumën e depozituar dhe e tregon atë në ekran (disa faturë mund të "futin" jo herën e parë: qoshet e rrudhura duhet të rregullohen para se të përdoren). Nëse ATM nuk i pranon të gjitha faturat, ri-hyjnë në to. Një mesazh do të shfaqet në ekranin e pajisjes: "Ju keni depozituar xxxx rubla. Dëshironi të vazhdoni? "
 • Sapo të depozitohet shuma e plotë, është e nevojshme të konfirmoni operacionin me butonin "Po" dhe të përgjigjeni në pyetjen nëse keni nevojë për një kontroll. Ne ju rekomandojmë që gjithmonë të merrni një biletë dhe ta mbani atë deri në marrjen e fondeve në llogarinë tuaj të kartelës.

zyrë

Depozitimi i parave përmes një dege është i ndryshëm në atë që ju nevojitet një dokument identifikimi pa dështuar - në mënyrë ideale një pasaportë. Një degë e bankës është një mundësi e mirë për të vënë para në kartën e Sberbank të dikujt tjetër, sepse për këtë operacion kartela nuk kërkohet.

Nëse keni një kartë, ju paraqisni një pasaportë dhe arkëtari e plotëson urdhërpagesën në mënyrë elektronike. Në mungesë të kartelës, plotësoni urdhërpagesën, duke treguar në të të dhënat e nevojshme të marrësit: numrin e kartelës, llogarinë rrjedhëse, emrin e mbajtësit të kartelës.

Internet Bank Sberbank Online

Nëse keni nevojë të hedhni para në një kartë Sberbank nga një tjetër kartë Sberbank, mënyra më e lehtë është të përdorni bankën e internetit ose bankën mobile.

 • Nëse keni një kompjuter në dorë, hyni në faqen e internetit të Sberbank, hyni në llogari personale dhe të kryejë operacionin përmes menusë "Pagesat dhe transferet" - një klienti të Sberbank:

Nëse keni një kompjuter në dorë, hyni në faqen e internetit të Sberbank, hyni në  llogari personale  dhe të kryejë operacionin përmes menusë Pagesat dhe transferet - një klienti të Sberbank:

 • Ju mund të plotësoni llogarinë e një karte tjetër nëpërmjet një aplikacioni mobil në telefonin tuaj (i ngjashëm me transferimin në Sberbank Online).
 • Përdorni komandën SMS për të bërë një transferim parash nëse keni një bankë celulare të lidhur: dërgoni fraza "Transfer 9xxxxxxxxxxx 1000" në numrin 900, ku 9xxxxxxxxxxx është numri i të paguarit për të cilin banka do të gjejë kartën e lidhur dhe 1000 shumën që dëshironi të dërgoni . Ju lutemi vini re: ekziston një kufi se sa para mund të depozitohet në kartelën Sberbank në këtë mënyrë: jo më shumë se 8,000 rubla.

Nuk është gjithmonë e mundur që të përdoren mënyra të lira për të rimbushur kartat Sberbank. Ndonjëherë, është më e lehtë të paguash 2-3% komision për mos shkuar në zyrë ose të mos humbësh kohë duke kërkuar një ATM.

Bankat komerciale

Për të dërguar një transferim parash përmes ndonjë banke tjetër, do t'ju duhet një grup i detajuar: Banka BIC, llogaria rrjedhëse, llogaria e korrespondentit, emri ligjor i bankës - mund të shihni detajet e Sberbank këtu . Gjithashtu për këtë operacion do t'ju duhet një pasaportë.

Bankat komerciale vetë përcaktojnë madhësinë e komisionit - mesatarisht, është 1.5-2% e shumës së transferimit + një shumë fikse prej 50-150 rubla.

Ju lutem vini re: transferimi i dërguar në këtë mënyrë mund të shkojë në kartë deri në 5 ditë!

Terminalet e pagesave

Terminalet e pagesave

Terminalet e sistemeve të pagesave, përmes të cilave zakonisht paguajnë për komunikim mobil, janë gjithashtu të përshtatshme për transferimin e fondeve në një kartë. Zgjidhni artikullin "mbushni kartelën", futni detajet, kontrolloni me kujdes ato dhe mos harroni faturën. Zakonisht paratë kreditohen brenda pak orësh.

Sistemet e pagesave

Shumica e dyqaneve të mëdha dhe dyqanet e telefonisë celulare pranojnë pagesa në drejtim të bankave. Për shembull, Euroset, Svyaznoy, Beeline, MTS punojnë njëkohësisht me disa shërbime pagesash, duke përfshirë Rapida, Golden Crown, CyberPlat, Manisend dhe të tjerë.

Nëpërmjet këtyre ofruesve ju mund të vendosni para në çdo kartë. Ky është një mundësi e shkëlqyer për të rimbushur një kartë Sberbank me numrin e kartës ose për të dërguar një transferim te një person tjetër.

Kartat e rimbushjes nga bilanc celular

Operatorët celularë ju lejojnë të dërgoni para në llogarinë e kartelës direkt nga bilanci i telefonit, por ky kënaqësi nuk është i lirë:

 • MTS merr 4%, por jo më pak se 60 rubla, ju lejon të transferoni 50 deri në 15,000 rubla në ditë.
 • Vija lineare do të heqë fiks 50 rubla për transferimin nga 50 rubla në 14 mijë.
 • Megafoni do të marrë 5.95% + 95 rubla për shuma deri në 5.000, dhe nga 5 deri në 15 mijë - 5.95% + 259 rubla.

Artikuj të ngjashëm:

Nëse keni nevojë urgjente për të bërë një transaksion monetar, por bilanci i kartës nuk ju lejon të bëni këtë, pyetja bëhet - si t'i vendosni paratë në kartelën Sberbank?
Ndonjëherë ju duhet të vendosni para në një kartë Sberbank një personi tjetër - çfarë të bëni në raste të tilla?
Dëshironi të vazhdoni?
Избавление от психологических проблем и саморазвитие. Психологические техники.
Психологические техники – упражнения, которые нацелены на решение той или иной проблемы или для самосовершенствования и саморазвития.   Техника "Линия аксиом" Эта техника подойдет тем людям,

20 лучших книг по саморазвитию личности
В книгах можно найти немало полезных знаний. Вы получаете опыт людей, которые уже разобрались – научились решать проблемы, налаживать отношения, сформулировали свои знания в доступной для всех заинтересованных

Саморазвитие - скачать бесплатно fb2, txt, читать онлайн
В течение всего пути развития человеческого общества, являясь инструментом для достижения многих целей, важнейшую роль выполняли деньги. Страны с разными культурными и религиозными ценностями, нравами

Рейтинг книг по психологии. Лучшие книги по психологии и саморазвитию
Как говорил Фредерик Перлз, известный психотерапевт и психиатр, желание измениться основывается на неудовлетворенности. Каждая попытка измениться или изменить свое окружение является следствием неудовлетворенности.

5 способов как стать лучше. Саморазвитие человека — Блог Personalitica
Хотите быть ”лучшей версией себя” и двигаться только вперед? Посещать выставки, лекции для саморазвития? Обучиться чему-то новому, развить память и внимание? Освоить графический дизайн или игру на

С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение
Вы получите ответ на вопрос с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут вашим

Топ-10 лучших книг по саморазвитию – Букля
Одна из ключевых потребностей современного человека – развитие. Мы постоянно стремимся стать лучше и образованнее, превзойти своих коллег и знакомых и уверенно движемся к вершине Олимпа. И если посещение

С чего начать саморазвитие? Список лучших книг по саморазвитию
Необходимость духовного и физического развития сомнений не вызывает. Воспитанием маленьких детей обеспокоены их родители. Человек постарше себя как личность выстраивает сам. Но как правильно организовать

С чего начать саморазвитие? Одно полезное упражнение — Пси-Фактор
Вы получите ответ на вопрос  с чего начать саморазвитие , прочитав данную статью. Здесь я поделюсь с вами методикой, занятия которой будут занимать у вас всего лишь 40 минут в день. Эти занятия будут

Дополнительное образование как источник саморазвития, самоопределения и самореализации личности
Дополнительное образование детей в Оренбуржье стало приоритетным направлением образовательной политики области, неотъемлемой частью учебно-воспитательного процесса всех типов образовательных учреждений,